Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2013 10:04 - Бяха ли Употребени протестиращите?
Автор: galivlad Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6540 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 25.07.2013 10:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Според мен протестА ( нарочно е написано така ) ! Та протестА който е в София, защото такива каквито ги описват btv, NOVA в страната други няма, протестира се в само и единствено в София, справедливи искания също има и така трябва да бъде!

Ето тук да си зададем въпроса! Кого обслужва този протест?

Обслужва само и единствено ГЕРБ, Бойко Борисов и Цветанов! Защо ще ме запитате?
 1. ГЕРБ се разпада, монолитно изглежда само опаковката, но проказата е вътре в тялото и заразните рани започнаха да се показват! Ето защо никой не желае да се докосва вече до тях, даже и новото Реформаторско дясно, което още се бистри да се прави!
 2. Обслужва Бойко Борисов защото той желае, да спаси малкото което е останало от партийката му. партийка защото тя вече е маргинална, почти мъртва тъкан, която хората изрязват от тялото си! Обслужва неговите интереси, защото започват да излизат вече много данни, които дори и той не може да отрича, разкара Фидосова, но не може да направи същото с Цветанов, защото другарчето му, ще го повлече и него!
 3. Обслужва интересите на Цветанов, защото при едни нови предсрочни избори, Цветанов като кандидат депутат автоматично получава депутатски имунитет! Два до Три месеца ще има глътка въздух и за него!

Сега да стигнем до това бяха ли използвани протестиращите? Аз бих отговорил ДА и то по най-наглият начин!

Ще ви го опиша нагледно и по хронология!

Когато се свикват заседанията за разглеждане на Бюджета в комисиите на Народното събрание, от ГЕРБ се дава заявка това да стане в 17.00, за да могат да се запознаят с документите и организират, на първи прочит Обосновано желание!

Сега аз ще направя едно Обосновано предположение!

Точно тук се крие котката, със заявеният час за да се организира нещото което ще се случи, защото времето минава а спонсорите се изнервят!
Започва събирането на протестиращи пред министерски Съвет, както всяка вечер, но периодично покрай тях минават хора с колелета и ги пренасочват към Народното събрание! Така се събира бройката 2 000 човека, с времето се нагнетява напрежение вътре между протестиращите, способа на тълпата!
Ето тук идва звездният миг на Ген. Коджейков който като началник на НСО води операцията по охраната на народните представители!
Ген. Коджейков също си свърши работата в услуга на Борисов и ГЕРБ, с решението да вреже автобуса в протестиращите, абе ГЕРБ и Бойко разиграха сценка по учебник! Всичко е дирижирано от Банкя, запитайте се защо депутатите от ГЕРБ, са се отказали да се качат в последния момент! Ген. Коджейков е бивш личен телохранител на Бойко Борисов, назначен е със заповед на Президента Плевналиев за шеф на НСО и с този ход елегантно обслужи интересите на ГЕРБ, да се предизвикат безредици! Работата е била нагласена до минути, с телефонни обаждания от вътрешната страна на Народното събрание, протестиращите са били насочвани кога и от кой изход, ще се излиза! Предварително в градинките са били подготвени чукове и кирки за трошене на плочките! Така че за всичко са виновни НСО, Ген. Коджейков, Бойко Борисов и ГЕРБ! Но това е типично мутренски похват на действие, което е присъщо за тях!

И се започна след това, викове интернет сайтове с призиви на Бойко Борисов още същата вечер да се свика от президента КСНС! Отминато с мълчание от президента, защото той пък от своя страна си има достатъчно грижи, с това че изтекоха данни за заигравките му с фирми на Прокопиев, както и че е готов с новото Правителство, което ще назначи!

Така че запитайте се всички! Бяха ли яхнати Демонстрантите от ГЕРБ, или пък беше само опит?



Гласувай:
4



1. svilen75 - Ето тук да си зададем въпроса! Кого ...
26.07.2013 01:45
Ето тук да си зададем въпроса! Кого обслужва това правителство??
цитирай
2. ok3223 - Кого
30.07.2013 17:48
svilen75 написа:
Ето тук да си зададем въпроса! Кого обслужва това правителство??


Не Тиквата ...
Защо трябва правиттелството да обслужва някой.
Просто си върши работата, за която е избрано като правителство.
ТРудно ли е да се разбере това.
цитирай
3. svilen75 - Като гледам каква работа "...
10.08.2013 01:21
Като гледам каква работа "върши" това правителство си правя изводи, че не си върши работата както трябва.
Правителството, всъщност, трябва да обслужва някого. И това е народа. Но това правителство обслужва всякакви икономически интереси, но не и интересите на народа.
цитирай
4. svilen75 - А ако използвам твоята логика да те ...
10.08.2013 01:23
А ако използвам твоята логика да те запитам:
Защо трябва протестиращите за обслужват някого?
Просто имаме гражданска позиция.
Трудно ли е да се разбере това?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: galivlad
Категория: Забавление
Прочетен: 71155
Постинги: 35
Коментари: 12
Гласове: 20
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930